Συστήματα Ύδρευσης - INTERPLAST AQUA PLUS | UPONOR | REHAU

INTERPLAST AQUA PLUS (PP-R)

Σωλήνες AquaPlus

Η δομή του υλικού και η λεία υφή της επιφάνειας εξασφαλίζουν χαμηλές απώλειες τριβής πού έχουν ως αποτέλεσμα τη χαμηλή αντίσταση και τη μικρή πτώση της πίεσης στις σωληνώσεις. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται έχει υψηλή μείωση του δείκτη ήχου και περιορισμό της διάδοσης του, διαμέσου των σωλήνων.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η χρησιμοποίηση μικρότερων διατομών πλαστικών σωλήνων για την ίδια ποσότητα νερού. Οι σωλήνες Aqua-Plus παράγονται σε διατομές από 20mm έως 200mm σε πράσινο χρώμα, σε ευθεία μήκη των 4 μέτρων.

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλή αντοχή των σωλήνων και των εξαρτημάτων στα υδραυλικά πλήγματα (Πίεση θραύσης πάνω από 130 bar σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
  • Χρόνος ζωής πάνω από 50 χρόνια, σε θερμοκρασίες 20 μέχρι 90 και πιέσεις λειτουργίας από 6 έως 26 bar.
  • Θερμοκρασιακές αιχμές 110 σε πίεση λειτουργίας 4 bar δεν επηρεάζουν το σύστημα Aqua-plus.
  • Εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση.
  • Πολύ καλή συμπεριφορά σε περιοχές όπου το νερό είναι πολύ σκληρό.
  • Χαμηλή θερμική αγωγιμότητα με αποτέλεσμα τη μείωση της θερμικής απώλειας στα δίκτυα ζεστού νερού.

Εγγύηση: 10 χρόνια με ασφαλιστική κάλυψη από την ALLIANZ για χρηματικό ποσό έως 3.000.000 €

Πιστοποιήσεις: SKZ Γερμανίας, DVGW Γερμανίας, WRAS Μ. Βρετανίας, AENOR Ισπανίας, ZIK Κροατίας, GOST Ρωσίας, SEPRO Ουκρανίας.

Πιστοποιήσεις Εξαρτημάτων PN 25: SKZ Γερμανίας.

Έλεγχοι: ΕΛΟΤ, Γενικό Χημείο του Κράτους.

 

Σωλήνες UPΟNOR (MLCP)

Ο συνθετικός πολυστρωματικός σωλήνας συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των υλικών τόσο του πλαστικού όσο και του μετάλλου.

Σε συνδυασμό με το έξυπνο σύστημα σύνδεσης και την ευκολία συναρμολόγησής του, το MLCP σύστημα αποτελεί ιδανική επένδυση για το μέλλον. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων – είτε για πόσιμο νερό είτε για σύνδεση καλοριφέρ.

Τα συστήματά μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ασφάλεια, άνεση και εύκολη εγκατάσταση. Με άλλα λόγια, παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα τα οποία δουλεύουν αξιόπιστα.

Είτε σχεδιάζετε να εξοπλίσετε ένα καινούριο σπίτι είτε να ανακαινίσετε ένα υπάρχον, οι πολλαπλές εφαρμογές του συστήματος Uponor MLCP το κάνουν 100% ιδανικό και για τις δύο περιπτώσεις.


Οφέλη

Σύστημα UPONOR PE-Xa

Quick and Easy – σύστημα σωλήνα PE-Xa για πόσιμο νερό και σύνδεση καλοριφέρ

Οι γνώσεις μας στον τομέα του PE-Xa είναι αποτέλεσμα πολύχρονης εμπειρίας. Οι σωλήνες PE-Xa κατασκευάζονται εδώ και τουλάχιστον 35 χρόνια. Το σύστημα αποτελείται από σωλήνες PE-Xa και εξαρτήματα που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους.

Το σύστημα περιλαμβάνει τα απαραίτητα παρελκόμενα και εργαλεία – όλα από έναν προμηθευτή. Το απλό αλλά έξυπνο σύστημα σύνδεσης Quick and Easy επιτρέπει την δημιουργία σταθερών πρεσαριστών συνδέσεων.

Η καινοτομία μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ισχυρή δύναμη επαναφοράς του σωλήνα, η οποία είναι χαρακτηριστικό μόνο των σωλήνων PE-Xa που κατασκευάζονται από την Uponor.

 

uponor-Pe-xa-3

REHAU – Σύστημα RAUTITAN

Η υγιεινή του πόσιμου νερού και η σχετική επιλογή πρώτων υλών αποτελεί για τη REHAU πολύ σημαντικό θέμα. Το πόσιμο νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό.


Ακόμα και η νομοθεσία θεσπίζει όλο και περισσότερο αυστηρούς κανόνες για τη διατήρηση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Στην Ευρώπη, με την Οδηγία της ΕΕ περί πόσιμου νερού (98/83/EG), ορίστηκε, μεταξύ άλλων, μια βαθμιαία μείωση του μολύβδου στο πόσιμο νερό, γεγονός που επιφέρει αλλαγές στις προϋποθέσεις έγκρισης των συστημάτων εγκατάστασης πόσιμου νερού.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω βελτιστοποίησης του συστήματος RAUTITAN και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα πρότυπα, καθώς και τους κανόνες περί πόσιμου νερού, η REHAU θα αντικαταστήσει τη σειρά υδραυλικών εξαρτημάτων  RAUTITAN MX από ορείχαλκο ανθεκτικό στην αποψευδαργύρωση με νέα, βελτιστοποιημένα υδραυλικά εξαρτήματα RAUTITAN RX από ερυθρό ορείχαλκο.

Τα υπόλοιπα υδραυλικά εξαρτήματα RAUTITAN MX μπορούν να
χρησιμοποιηθούν για εφαρμογές θέρμανσης.

Το σύστημα RAUTITAN έχει κερδίσει το βραβείο PLUS X AWARD στις κατηγορίες «Καινοτομία», «Υψηλή ποιότητα» και «Λειτουργικότητα».

 

Έργα μας | Εγκατάσταση Συστημάτων Ύδρευσης - Αποχέτευσης

Φωτο 1-14: Μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο.
Εγκατάσταση σωληνώσεων Uponor MLCP

Φωτο 15-16: Αποχέτευση
Φωτο 17-20:
Εγκατάσταση πιεστικών

Συνεργασίες | Εταιρίες | Υλικά

Η YDROSYSTEM διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην εγκατάσταση ή αναβάθμιση συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δουλειές μας αναλυτικά, μεταβαίνοντας στην σελίδα ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά στο : s.gkaitsidis@gmail.com

Υπεύθυνος: Άκης Γκαϊτσίδης | Κινητό: 6944 250 815