Καινοτόμες κατασκευές Λεβητοστασίου

Λεβητοστάσια – Μηχανοστάσια Lovato

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ

ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Για εμάς το λεβητοστάσιο δεν είναι ένας χώρος όπου υπάρχουν σωλήνες και συσκευές απλά να δουλεύουν. Σωλήνες και συσκευές κακοτοποθετημένες που δεν είναι σωστά στηριγμένες και πάνω από όλα εγκυμονούν κίνδυνους.
Για εμάς το λεβητοστάσιο είναι ένας χωρος ο οποίος πάνω από όλα πρέπει να παρέχει ασφάλεια, εργονομία και τέλεια λειτουργικότητα! Συσκευές που δουλεύουν τέλεια μεταξύ τους με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την Κατασκευή Λεβητοστασίου σας με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων από την γκάμα των κατασκευαστριών εταιριών με τις οποίες συνεργάζομαστε .


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την κατασκευή του λεβητοστασίου σας με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας . καινοτόμες εφαρμογές οι οποίες χάρη στην τέλεια λειτουργικότητά τους, αλλά και στον μεγάλο βαθμό απόδοσης που διαθέτουν, παρέχουν μέγιστη εξοικονόμηση και γρήγορη απόσβεση των χρημάτων .

Ελάτε να δούμε μαζί πως μπορείτε να αναβαθμίσετε το λεβητοστάσιο της κατοικίας, της πολυκατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης και να εξοικονομήσετε χρήματα σε βάθος χρόνου.

 

Levitostasio-Lovato-2

Θέρμανση με Θερμαντικά Σώματα | Θέρμανση - Ψύξη με Fan Coil

Θερμαντικά σώματα (Καλοριφέρ)

Προτάσεις για σώματα με απόδοση στο maximum

Στην Ελλάδα η πιο διαδεδομένη επιλογή για τις ανάγκες θέρμανσης, είναι τα θερμαντικά σώματα, κοινώς καλοριφέρ. Η YDROSYSTEM με μεγάλη εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας προσφέρει πολλές λύσεις όσον αφορά την εγκατάσταση με σύστημα θέρμανσης UPONOR & REHAU, αλλά και την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων τύπου plan, ventil και ventilplan.

Τα θερμαντικά σώματα προσφέρουν άμεση ανταπόκριση και ταχύτητα στη θέρμανσή μας.

Παρέχουμε πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη για αναθέσεις ανακαινίσεων, εξ ολοκλήρου εγκατάστασης και αντικατάστασης σε εγκαταστάσεις Θερμαντικών Σωμάτων. Εάν  σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο ή χτίζετε το νέο σας σπίτι μπορούμε να σας προτείνουμε μια σειρά εναλλακτικών προτάσεων, πιο αποδοτικών σε ενέργεια και πιο οικονομικών σε κατανάλωση, όπως ο συνδυασμός τους με αντλία θερμότητας υψηλών  θερμοκρασιών. 

Οι Εγκαταστάσεις Θερμαντικών Σωμάτων (καλοριφέρ) μπορούν να συνδυαστούν με σύγχρονες Αντλίες Θερμότητας για πολύ μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

radiators

Θέρμανση & ψύξη με Fan Coil

Στην Ελλάδα μία από τις πιο διαδεδομένες επιλογές για τις ανάγκες θέρμανσης & ψύξης κυρίως στους επαγγελματικούς χώρους, είναι τα Fan Coil.

Η YDROSYSTEM με μεγάλη εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας προσφέρει πολλές λύσεις όσον αφορά την εγκατάσταση με συστήματα θέρμανσης-ψύξης UPONOR & REHAU, αλλά και προμήθεια Fan Coil.

 

Τα Fan Coil προσφέρουν άμεση ανταπόκριση και ταχύτητα στη θέρμανσή μας.

Παρέχουμε πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη για αναθέσεις ανακαινίσεων, εξ ολοκλήρου εγκατάστασης και αντικατάστασης σε εγκαταστάσεις Fan Coil. Εάν  σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο ή χτίζετε το νέο σας σπίτι μπορούμε να σας προτείνουμε μια σειρά εναλλακτικών προτάσεων, πιο αποδοτικών σε ενέργεια και πιο οικονομικών σε κατανάλωση, όπως συνδυασμός με αντλία θερμότητας.

Οι Εγκαταστάσεις Fan Coil μπορούν να συνδυαστούν με σύγχρονες Αντλίες Θερμότητας για πολύ μεγαλύτερη εξοικονόμηση. 

 

fan-coil-5

Έργα μας | Λεβητοστάσια | Μηχανοστασια

Φωτογραφίες ΣΕΙΡΑ 1η: Λεβητοστάσιο στο Τριάδι Θεσσαλονίκης (1)

Φωτογραφίες ΣΕΙΡΑ 2η: Λεβητοστάσιο στο Τριάδι Θεσσαλονίκης (2)

Φωτο 1-4: Λεβητοστάσιο σε πρατήριο

Φωτο 5-8: Λεβητοστάσιο στη Πυλαία Θεσ/νίκης

Φωτο 9-16: Λεβητοστάσιο στο Ωραιόκαστρο

Συνεργασίες | Εταιρίες | Υλικά

Η ΥΔΡΟSYSTEM έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην κατασκευή & αναβάθμισηΛεβητοστασίων, καθώς και στην εγκατάσταση Θερμαντικών σωμάτων & Fan Coil..

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δουλειές μας αναλυτικά, μεταβαίνοντας στην σελίδα ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή προσφορά στο : info@ydrosystem.com

Υπεύθυνος: Άκης Γκαϊτσίδης | Κινητό: 6944 250 815

Ydrosystem-Banners-levites-logo